Bestill rum
Bestillingskode
Skriv inn bestillingskoden for å se prisen din.
Bestill

Kurs og møter

På Best Western Havly Hotell kan dere avholde kurs og møter i inspirerende og tradisjonsrike omgivelser. Her kan dere jobbe uforstyrret midt i hjertet av Stavanger sentrum. Alle møtelokaler har projektor, flippover, whiteboard og gratis wifi/trådløst nett med enkel oppkobling. Vi tilbyr konferansetelefon ved forespørsel og selvfølgelig kan vi også ordne med servering, som for eksempel koldtbord, smørbrød/baguetter, frukt og småkaker/wienerbrød.

Møterom

Vi har tre møterom med ulik kapasitet, det største med plass til opp mot 80 mann. Se tabell nedenfor for kapasitet og ulike muligheter for romoppsett. Møterommene klargjøres etter avtale, og ansvarlig kursvert sørger for hjelp og tilrettelegging under møtet.

Riktig atmosfære

Som resten av hotellet er også møterommene våre holdt i en varm og tradisjonell stil. Vår erfaring er at dette gir en avslappet atmosfære som fører til en god og effektiv møteavvikling. Lufting og temperatur kan enkelt reguleres i hvert møterom.

 KONFERANSEROM SAL2* KONFERANSEROM
SAL3
 KONFERANSEROM SAL4**
 Kino: 80 Langbord:10 Kino: 30
 Klasserom: 32 Klasserom: - Klasserom: 24
 U-bord: 24 U-bord: - U-bord: 20
 Småbord: 36 Småbord: - Småbord: 36

* Sal 2 har i tillegg faste bord og benker langs 2 kortvegger, som gir ytterligere 20 plasser.
** Sal 3 og 4 kan også benyttes som ett møterom.

Servering

• Koldtbord
• Tapasbuffet
• Smørbrød/baguetter
• Frukt
• Kaker/wienerbrød

 Har du andre ønsker, ta kontakt!

Selskap

Mindre selskaper, som minnestund, barnedåp eller andre merkedager, er velkomne hos oss. Vi sørger for oppdekking, blomster/pynt samt alkoholfri servering etter avtale.
Ta kontakt for tilbud
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse