Bestill rum
Bestillingskode
Skriv inn bestillingskoden for å se prisen din.
Bestill

Om Best Western Havly Hotell

Velkommen til kurs og møter, ferie og fritid, spennende dager og en god natts søvn på et av Stavangers mest tradisjonsrike hotell!

I over 100 år har Havly vært en trygg havn for tilreisende til Stavanger. Helt siden 1915 har vi holdt til i Valberggata, den gang som et velferdstilbud for sjømenn under navnet Stavanger Kristelige Sjømandshjem, senere som Kristelig Sjøfartsheim Havly, og i dag som Best Western Havly Hotell. Den dag i dag ønsker vi å være mer enn bare et hotell. Vi skal være et hjem borte fra hjemmet. Et ankerfeste og en rolig oase i et ellers pulserende og til tider høylytt sentrum. I tråd med denne visjonen og vår historie er vi fremdeles et avholdshotell og tilbyr kun alkoholfrie drikkevarer. Vi holder fast på tradisjonen om å være et annerledeshotell, med fokus på hjertevarme og omsorg for både gjester og ansatte, hvor alle skal kunne føle seg hjemme, store som små.

Best Western Havly Hotell har en fantastisk god og sentral beliggenhet i sentrum, i en stille og tilbaketrukken gate på Holmen, med kort gangavstand til byens rikelige utvalg av butikker, restauranter og kulturtilbud. Du finner severdigheter som blant annet Fargegaten, Oljemuseet, Domkirken og Gamle Stavanger i umiddelbar nærhet.

Alle våre 42 rom kommer også med kvalitetssenger fra Jensen©, behagelig lenestol, stort skrivebord med god belysning, 42” interaktiv flatskjerm TV, alkoholfri minibar, og vannkoker med et utvalg gratis kaffe/te. Alle rom og alle fellesareal på hotellet har selvfølgelig gratis wifi/trådløst nett med enkel oppkobling.

Frokostbuffet er inkludert i pris på overnatting, men vi har ingen restaurant. For møter eller mindre selskaper kan vi likevel sørge for bespisning, som koldtbord, tapasbuffet, smørbrød/baguetter, frukt, kaker/wienerbrød. For selskaper ordner vi også med oppdekking, blomster/pynt samt alkoholfri servering etter avtale. Du får også kjøpt snacks og mineralvann i resepsjonen.

Vi har tre møterom med kapasitet for opp mot 80 mann. Alle møtelokaler har projektor med lyd, flippover, whiteboard og gratis wifi/trådløst nett med enkel oppkobling.

Hotellet har ingen parkering, men Valberghallen Parkeringshus ligger bare 100 meter fra hotellet. Det er ingen parkering i gaten utenfor hotellet, men andre gater i nærheten har timesparkering, og i tillegg er det mulig å parkere utenfor De Røde Sjøhus. Spør oss, så hjelper vi deg å finne det beste parkeringsalternativet.

Velkommen til Best Western Havly Hotell!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse