Bestill rum

Rom 1

OK
   
Bestill

Våre smittevernsrutiner

Det skal være trygt å bo hos oss, også i disse tider, og vi lover at vi gjør vårt ytterste for å ivareta smittevern.
Vi har utarbeidet risikoanalyser, tiltak og instrukser for alle avdelinger, og våre ansatte er trent i håndtering av smittevernsrutiner.

Hva gjør vi?
*Praktiserer god håndhygiene med hyppig håndvask og bruk av hånddesinfeksjon.
*Rengjør regelmessig fellesområder og kontaktflater som berøres ofte av både gjester og  ansatte, så som disk, dørhåndtak, heisknapper, bankterminal osv.
*Holder minst 1 meter avstand til hverandre, og legger til rette for minst 1 meter avstand mellom plasser i frokostsal og møterom.
*Informerer deg om smitteverntiltak muntlig og gjennom informasjonsplakater og merking.
*Holder oss hjemme om vi har symptomer eller føler oss syke.
*Har fokus på rengjøring, spesielt på kontaktflater som er hyppig i bruk, som f.eks. håndtak, lysbrytere, hårfønere, telefoner, fjernkontroller, bord, disker, kaffemaskiner osv.
*Bytter regelmessig serveringsbestikk på buffeten, og desinfiserer kontaktflater som er hyppig i bruk, som f.eks kaffemaskin og kjøleskapdør.
*Vasker alle nøkkelkort etter bruk.
*Tiltakene rundt smittevern medfører dessverre en kortsiktig innvirkning på noen av miljøtiltakene våre, bl.a ved bruk av porsjonsforpakninger, men så langt det er mulig, velger vi selvfølgelig miljøvennlige alternativer.Hva kan du gjøre?
*Følge myndighetens anbefalinger for smittevern
*Avlyse reisen dersom du har symptomer, føler deg syk eller av andre grunner mistenker smitte
*Holde trygg avstand til ansatte og andre gjester i fellesområder
*Vaske hender ofte og bruke hånddesinfeksjon
*Hoste og nyse i albuen, evt bruk papirlommetørkle 
*Gi oss beskjed dersom du føler deg syk i løpet av oppholdet, slik at vi kan iverksette tiltak for smittesporing, samt mot smittespredning for våre ansatte og gjester

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål om våre smittevernstiltak.

Om Best Western Havly Hotell

Velkommen til kurs og møter, ferie og fritid, spennende dager og en god natts søvn på et av Stavangers mest tradisjonsrike hotell!

I over 100 år har Havly vært en trygg havn for tilreisende til Stavanger. Helt siden 1915 har vi holdt til i Valberggata, den gang som et velferdstilbud for sjømenn under navnet Stavanger Kristelige Sjømandshjem, senere som Kristelig Sjøfartsheim Havly, og i dag som Best Western Havly Hotell. Den dag i dag ønsker vi å være mer enn bare et hotell. Vi skal være et hjem borte fra hjemmet. Et ankerfeste og en rolig oase i et ellers pulserende og til tider høylytt sentrum. I tråd med denne visjonen og vår historie er vi fremdeles et avholdshotell og tilbyr kun alkoholfrie drikkevarer. Vi holder fast på tradisjonen om å være et annerledeshotell, med fokus på hjertevarme og omsorg for både gjester og ansatte, hvor alle skal kunne føle seg hjemme, store som små.

Best Western Havly Hotell har en fantastisk god og sentral beliggenhet i sentrum, i en stille og tilbaketrukken gate på Holmen, med kort gangavstand til byens rikelige utvalg av butikker, restauranter og kulturtilbud. Du finner severdigheter som blant annet Fargegaten, Oljemuseet, Domkirken og Gamle Stavanger i umiddelbar nærhet.

Alle våre 42 rom kommer også med kvalitetssenger fra Jensen©, behagelig lenestol, stort skrivebord med god belysning, 42” interaktiv flatskjerm TV, alkoholfri minibar, og vannkoker med et utvalg gratis kaffe/te. Alle rom og alle fellesareal på hotellet har selvfølgelig gratis wifi/trådløst nett med enkel oppkobling.

Frokostbuffet er inkludert i pris på overnatting, men vi har ingen restaurant. For møter eller mindre selskaper kan vi likevel sørge for bespisning, som koldtbord, tapasbuffet, smørbrød/baguetter, frukt, kaker/wienerbrød. For selskaper ordner vi også med oppdekking, blomster/pynt samt alkoholfri servering etter avtale. Du får også kjøpt snacks og mineralvann i resepsjonen.

Vi har tre møterom med kapasitet for opp mot 80 mann. Alle møtelokaler har projektor med lyd, flippover, whiteboard og gratis wifi/trådløst nett med enkel oppkobling.

Hotellet har ingen parkering, men Valberghallen Parkeringshus ligger bare 100 meter fra hotellet. Det er ingen parkering i gaten utenfor hotellet, men andre gater i nærheten har timesparkering, og i tillegg er det mulig å parkere utenfor De Røde Sjøhus. Spør oss, så hjelper vi deg å finne det beste parkeringsalternativet.

Velkommen til Best Western Havly Hotell!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse