Bestill rum
Bestillingskode
Skriv inn bestillingskoden for å se prisen din.
Bestill

Stavanger: Rik på kultur, natur og aktiviteter

Når du bor på Best Western Havly Hotell er du midt i sentrum med med kort vei til det meste. Stavangerregionen er en blanding av storslått natur, fargerik kultur og store kulinariske opplevelser.

Stavangers beste restauranter og utelivsscene er rett rundt hjørnet, og både kjøpesentre og hyggelige sentrumsbutikker tilbyr alt den shoppingglade kan ønske seg.

Valbergtårnet er nærmeste nabo. Tårnet ble bygget i årene 1850–1853 som utkikkstårn for byens vektere og er 26,66 meter høyt. Fra Valbergtårnet hadde vekterne oversikt over hele byen så langt bebyggelsen strakte seg den gang. Du finner også severdigheter som blant annet Fargegaten, Oljemuseet, Domkirken og gamlebyen Gamle Stavanger i umiddelbar nærhet.

Preikestolen er Rogalands mest kjente attraksjon og om du har tid og anledning er både en tur hit og et besøk i Gamle Stavanger nærmest obligatoriske opplevelser.

Preikestolen

Preikestolen er Rogalands og Ryfylkes mest kjente attraksjon og naturopplevelse. I 2011 ble det 604 meter høye fjellplatået rangert på 1. plass over «top 50 natural wonders» av CNN International Interactive, og kåret til et av verdens 10 mest spektakulære utsiktspunkter av Lonely Planet. Det er 1,5 til 2 timers tur til fots fra Preikestolhytta til toppen av platået.

Gamle Stavanger

Gamle Stavanger består av 173 trehus som ble oppført på slutten av 1700- og begynnelsen av 1800-tallet. Denne sjarmerende delen av byen var under byens sildeperiode det området som ble bebodd av de mange arbeiderne i sildeindustrien. Gamle Stavanger er byens sjel, og vi anbefaler alle å ta en rusletur gjennom de trange og krokete gatene.

Bestill rom og møterom

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse