Bestill rum
Bestillingskode
Skriv inn bestillingskoden for å se prisen din.
Bestill

Et hjem borte fra hjemmet

Best Western Havly Hotell er mer enn bare et hotell. Over 100 års historie, gode minner og stolte tradisjoner sitter igjen veggene, med røtter som går helt tilbake til det gamle sjømannshjemmet grunnlagt i 1915. Også i dag skal vi være et hjem borte fra hjemmet. Med hjertevarme og omsorg.

Som et ankerfeste og en rolig oase i et ellers pulserende og til tider høylytt sentrum, ligger Havly tilbaketrukket i en stille gate, men likevel innenfor kort gangavstand til byens rikelige utvalg av butikker, restauranter og kulturtilbud.

Alle våre 42 rom kommer med kvalitetssenger fra Jensen©, behagelig lenestol, stort skrivebord med god belysning, 42” interaktiv flatskjerm TV, alkoholfri minibar, og vannkoker med et utvalg gratis kaffe/te. Alle rom har gratis wifi/trådløst nett med enkel oppkobling og frokost er selvfølgelig inkludert i prisen.

Behaglige hotellrom

Våre rom er holdt i duse og rolige farger, og veggene prydes med kunst inspirert av hotellets 100 år lange historie. Fotograf og kunstner Marton Fiskå har utarbeidet en egen Digigraphie-kolleksjon, med elementer fra både vår egen og Stavangers maritime historie.

Personlig service

Med kun 42 rom legger vi vekt på å kunne tilby personlig service og et funksjonelt produkt, som tilfredsstiller kravene til både forretnings- og fritidsreisende. Samtidig vil vi gjerne ivareta tradisjonen og den folkelige atmosfæren som Best Western Havly Hotell alltid har representert.

Best Western Rewards

Best Westerns Rewards er bonusprogrammet til Best Western, og gir våre gjester flere fordeler. Opptjente poeng kan benyttes til gratisnetter på alle kjedens hoteller i hele verden, samt til varekjøp hos våre samarbeidspartnere. Som Rewardsmedlem får du også minst 10% rabatt på overnatting. 
Les mer om bonusprogrammet, og meld deg inn her!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse